1. به آرامی غذا بخورید
وی افزود: "من از مشتری هایم یاد گرفته ام كه چگونه غذاهایی را كه دوست دارند انتخاب كنند ، واقعاً مزه هر لقمه ای را كه به دهان آنها می رود مزه كنند و عمدا جویدن كنند. من به آنها توصیه می کنم که به آرامی بجوند ، فقط در زمان جویدن غذا قورت دهند و این کار را تکرار کنند. زمان می برد تا بدانیم که سیر شده ایم. آرام غذا خوردن به ما امکان می دهد نه تنها از غذای خود لذت بیشتری ببریم ، بلکه نشانه های سیری بهتری به ما می دهد. " - ژانت زین ، یک مددکار اجتماعی و روان درمانگر دارای مجوز در یک عمل خصوصی در شهر نیویورک
مرتبط: خوردن بصری چیست؟ راهنمای مبتدیان برای "ضد رژیم"
2. آن را گاز می گیرید ، می نویسید!
"این قانون من است و مطالعات متعدد اثربخشی ژورنال غذا را برای کاهش وزن نشان داده اند. یکی از مشتری های من به مدت یک هفته به خارج از شهر رفت. او رومه نگاری را متوقف کرد و 13 پوند اضافه کرد. من قول می دهم که نگه داشتن ژورنال غذا کمک می کند! " - کریستین کینگ ، بنیانگذار و مدیر عامل شرکت بهداشت و سلامت YourBestFit در ساحل بونتون ، فلوریدا
3. هر چیزی را که حرکت می دهد تمرین کنید
"این مانترا من است - و من این کار را بعد از کمر شکسته و از کمر به پایین فلج کردم. در رختخواب ، در حالت نشسته ، ایستاده یا راه رفتن این کار را انجام دهید. فقط حرکت کن. مردم تصور غلط دارند که پنج دقیقه تفاوتی نمی کند ، اما هر دقیقه تفاوت ایجاد می کند. " (و تحقیقی که در ژانویه 2014 در مجله Progress in Cardiovascular Diseas منتشر شد نشان داد که فعالیت بدنی در مورد واقعی نگه داشتن وزن از دست رفته بسیار مهم است.) - کینگ
4- یک رومه روزانه قدرشناسی داشته باشید
"عادات غذایی ما معمولاً به احساسات ما مرتبط هستند - خواه این را درک کنیم یا نکنیم. وقتی استرس داریم تمایل داریم به دنبال شیرینی برویم. من به مشتریان می گویم که با داشتن یک رومه روزانه از چیزهایی که قدردان آنها هستید ، بهتر می توانید با تأیید این استرس مقابله کنید تا اینکه به دنبال دسر بروید. " - لورن منگانیلو ، RD ، مشاور تغذیه و مربی تناسب اندام در شهر نیویورک
مرتبط: هک استرس: چگونه نگهداری یک نشریه قدرشناسی به مدت 1 ماه باعث خوشحالی من شد
5. کوک دسته ای و آماده سازی
"هر یکشنبه من به طور دسته ای به اندازه کافی مرغ برای هفته می پزم. چربی را برش می دهم ، آن را با چاشنی می پزم ، اندازه گیری 3.5 اونس (اونس) می کنم و مقدار آن را در ظرفی با مقداری خردل و سبزیجات منجمد قرار می دهم ، بنابراین می توانم روزی یک عدد آن را بگیرم تا به کار خود ادامه دهم. من همچنین وقت میگذارم تا یک فنجان جو دوسر ، 1 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی طبیعی ، 1 قاشق غذاخوری کتان آسیاب شده و هر یک از پودر پروتئین و دارچین را کمی میل کنم تا در ظروف جداگانه شیرین شود. بنابراین وقتی صبح زامبی هستم ، تنها کاری که باید انجام دهم این است که آب و مایکروویو اضافه کنم! " - ا ویلیامز ، یک مربی شخصی در بوستون
6. Enough Z’s را دریافت کنید
"کمبود خواب هورمون گرسنگی شما - گرلین - را افزایش می دهد و هورمون" رضایت "شما ، لپتین را کاهش می دهد ، که می تواند به افزایش وزن کمک کند. وقتی کم خواب هستیم ، غذاهای شور و شیرین بیشتری میل می کنیم. چرا؟ از آنجا که هر زمان گرسنگی شدیدتری احساس می کنید ، اشتیاق شما برای دریافت انرژی بیشتر - یعنی کالری بالاتر - تشدید می شود. ما همچنین می دانیم که نحوه فکر کردن و پردازش احساسات ما تحت تأثیر خواب ناکافی است ، بنابراین اتصال این ارتباط با توانایی مختل در انتخاب صدا در بسیاری از زمینه های زندگی ، از جمله با غذا آسان است. اگر سکه را برگردانیم ، با خیال راحت می توانیم فرض کنیم که وقتی استراحت خوبی داشته باشیم ، انتخاب های بهتری خواهیم داشت. وقتی نوبت به غذا خوردن می رسد ، این بدان معناست که ما وقتی واقعا گرسنه هستیم غذا می خوریم و فقط تا زمانی که سیر بشویم غذا می خوریم. هورمون های ما نیز متعادل تر می شوند زیرا بدن ما زمان لازم برای خواب ، ترمیم و تازه سازی را به دست آورده است. " - آنجلا لموند ، RDN ، یک متخصص تغذیه رژیم درمانی ثبت شده در یک عمل خصوصی در تگزاس
7. از وعده های غذایی صرف نظر نکنید
"به یاد داشته باشید ، هدف نهایی بدن ما زنده ماندن است. به محض اینکه از کالری جلوگیری شود - که به معنای واقعی کلمه انرژی حیاتی بدن ماست - این کار برای زنده ماندن کارهایی را انجام می دهد. بدن ما می داند که چه غذاهایی از نظر چگالی انرژی بالاتر هستند و ما غذاهای بیشتری را هوس خواهیم کرد. گرسنگی خود را گرامی بدارید و اجازه ندهید بدن شما فکر کند گرسنه شده است. این برخلاف بسیاری از روشهای رژیم گرفتن است ، اما در واقع در طولانی مدت این روشها برای افراد خوب عمل نمی کنند. من به طور کلی هر چهار ساعت غذا خوردن را توصیه می کنم. " - لیمو
مرتبط: 14 اشتباه در رژیم های لاغری و کاهش وزن - و چگونه می توان از آنها جلوگیری کرد
8. هیدراته بمانید
"تحقیقات نشان داده است که افرادی که قبل از غذا دو لیوان آب می نوشیدند نسبت به افرادی که قبل از غذا آب نمی نوشیدند وزن کم می کردند - و آنها آن را نگه داشتند. این نکته ساده به دو روش کار می کند. تشنگی می تواند خود را به عنوان گرسنگی پوشانده و باعث شود شما بیشتر بخورید. و آب احساس سیری بیشتری در شما ایجاد می کند و باعث می شود در طول غذا کمتر غذا بخورید. " - مگان کاسپر ، RDN ، مشاور تغذیه و بنیانگذار و مدیر عامل Nourished Bite
9. کالری را کاهش دهید ، نه طعم را
"با انتخاب گزینه هایی مانند چدار تیز نسبت به چدار خفیف ، می توانید کمتر استفاده کنید ، اما با این وجود طعم زیادی خواهید داشت بدون اینکه احساس کنید رژیم دارید." - کاسپر
10. هفته ای یک بار وزن کنید
"همان روز ، همان زمان ، همان مقدار لباس. به یاد داشته باشید که وزن شما یک عدد واحد نیست بلکه یک محدوده 5 پوندی است. برای پایین بردن محدوده کار کنید ، نه تعداد دقیق. " - Lainey Younkin، RD ، یک مادر بزرگ تغذیه ای
دکتر لاغری رژیم ,زمان ,خواب ,داشته ,تغذیه ,گرسنگی ,داشته باشید ,قاشق غذاخوری ,زنده ماندن ,مشاور تغذیه ,نشان داده منبع
درباره این سایت